شناسهٔ خبر: 149671 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

۹۰ درصد پیمانکاران پروژه های راهداری ایلام بومی هستند

نشست خبری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام با اشاره به اینکه ۹۰ درصد پیمانکاران پروژه‌های راهداری ایلام بومی هستند، گفت: ۳۰۰ قرارداد در حوزه راهداری طی دولت سیزدهم در این استان منعقد شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (ایلام)، سیدزاهدین چشمه خاور مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای ایلام، روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات این استان، اظهار کرد: یکی از مهمترین نیازهای راهداری استان ایلام بحث تامین نیروی انسانی است چراکه این اداره کل ۱۳۲ پست خالی اداری دارد.

وی گفت: تلاش های بسیار زیادی در استان ایلام انجام شده که در سفر رئیس جمهور به استان بحث استخدام ۵۰ کارشناس در حوزه راهداری استان اخذ شود.

چشمه خاور با اشاره به اینکه ۳۰۰ قرارداد راهداری طی دولت سیزدهم در استان ایلام منعقد شده است، افزود: ۹۰ درصد پیمانکاران پروژه های راهداری استان ایلام بومی هستند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام بیان کرد: سه هزار کیلومتر جاده در استان ایلام تحت نظر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار دارد و سال گذشته ۴۷۰ کیلومتر روکش آسفالت در این مسیرها صورت گرفته است.

وی یادآور شد: بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال طی دولت سیزدهم در پروژه های راهداری استان ایلام هزینه شده که شامل ایمن سازی، روکش آسفالت، نصب تابلو و...بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام با اشاره به اینکه روزانه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر از مرز مهران در طول سال تردد دارند، تصریح کرد: طی ماه صفر سال گذشته تا پایان ماه صفر امسال بیش از هشت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مرز مهران تردد کرده اند.

چشمه خاور با اشاره به اینکه ۶ هزار کیلومتر راه در استان ایلام توسط راهداری طی سال گذشته خط کشی شده است، تصریح کرد. امسال سه هزار کیلومتر از راه های استان ایلام خط کشی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: هزینه هر کیلومتر خط کشی ۲۵۰ میلیون هزینه دارد.

وی بیان کرد: ۷۱ هزار عدد تابلو و علائم در سطح جاده های استان ایلام توسط راهداری نصب شده است.

چشمه خاور با اشاره به مشکلات کمبود بلیط اتوبوس در استان ایلام، افزود: طی ایام کرونا ۱۰ دستگاه اتوبوس از ناوگان حمل و نقل عمومی استان خارج و این مهم باعث کمبود اتوبوس در استان شد.

وی با اشاره به اینکه روزانه بین ۶ تا هفت اتوبوس برای جابجایی مسافران در شهر ایلام نیاز است، خاطرنشان کرد: قرار است یک شرکت حمل و نقل با ۴۰ دستگاه اتوبوس وارد استان شود و بخش زیادی از مشکلات و کمبودهای بلیط اتوبوس در استان ایلام حل می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام خاطرنشان کرد: بحث واردات اتوبوس در کشور نیز در حال انجام است و سهم استان نیز در بحث واردات اتوبوس به کشور ۲۰ دستگاه است.